top of page

San Bao

Lotus nei gong. Qi Gong sverige. Nei gong sverige. stenungsund. Nei Gong. neigong. Nei Gong göteborg. Qi Gong göteborg. qigong göteborg. San Bao qi gong. san bao nei gong. akupunktur. Akupunktur göteborg.  Akupunktur Stenungsund.  Akupunktur uddevalla.  Akupunktur kungälv.

OM OSS

När man ger sig in i de österländska inre konsterna är det inte ovanligt att man  förvånas över deras kraft och djup.

Så var det garanterat för oss! 

Vi, Kristina och Björn Ekegren har tidigare studerat och praktiserat i olika skolor och traditioner inom Yoga och Buddhism. Det var efter mycket sökande och en god portion tur som vi fann en autentisk Daoistisk tradition med starka rötter som erbjuder djup transformation för både kropp och medvetande. Qi Gong och Nei Gong, så som den är ämnad att tränas inom den traditionella Daoismen har gett oss en tydlig väg mot hälsa och spirituell utveckling.

Vi hade turen att träffa en lärare som kunde förmedla och vägleda oss genom traditionens både teoretiska och praktiska terräng. Vår huvudlärare heter Damo Mitchell och driver den internationella skolan Lotus Nei Gong International. Vi träffar honom regelbundet flera gånger om året för att gå djupare i vår förståelse och träning. 

Inom Klassisk Kinesisk Medicin är akupunktören i sig ett verktyg precis som nålen. Det är därför av största vikt att akupunktören kultiverar sin egen fysiska hälsa, Qi och medvetande. Qi Gong har blivit ett av flera sätt för Björn att kunna ge sina patienter en så bra behandling som möjligt.

Ett av de första verktygen för helande Björn lärde sig var Öronakupunktur. Den utbildningen avslutades 2004. Efter att 2014 ha avklarat 3 års studier i Sverige i Kinesisk Medicin och Akupunktur studerar Björn nu vidare med Damo Mitchell på hans skola för Klassisk Kinesisk Medicin, Xian Tian Collage. Precis som med Nei Gong och Qi Gong är Kinesisk Medicin ett ämne man kan  studera både på bredden och på djupet, resten av livet.

Att göra val mot bättre hälsa är grunden till allt inre arbete. Här möts Nei Gong med den Kinesiska Medicinen sömlöst. De båda vägleder och inspirerar oss i vår vardag och hjälper oss leva livet fullt ut.

hemsida1_edited_edited_edited.jpg

Det är med stor glädje vi delar Qi Gongen och den Kineiska Medicinen med andra och får se de positiva effekterna de kan ha i människors liv.

ChrFlo20210923-142926_8576_edited.jpg

Björn Ekegren

Akupunktör, Qi Gong instruktör

Kristina Ekegren. Lotus nei gong. Qi Gong sverige. Nei gong sverige. stenungsund. Nei Gong. neigong. Nei Gong göteborg. Qi Gong göteborg. qigong göteborg. San Bao qi gong. san bao nei gong. akupunktur. Akupunktur göteborg.  Akupunktur Stenungsund.  Akupunktur uddevalla.  Akupunktur kungälv.

Kristina Ekegren

Qi Gong instruktör

bottom of page