top of page

San Bao

Lotus nei gong. Qi Gong sverige. Nei gong sverige. stenungsund. Nei Gong. neigong. Nei Gong göteborg. Qi Gong göteborg. qigong göteborg. San Bao qi gong. san bao nei gong. akupunktur. Akupunktur göteborg.  Akupunktur Stenungsund.  Akupunktur uddevalla.  Akupunktur kungälv.

Kinesisk Medicin & Akupunktur

Vad är Kinesisk Medicin?

Klassisk Kinesisk Medicin är en medicinsk tradition med rötter som sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Det är ett komplett medicinskt system som används för att diagnostisera, förebygga och behandla obalanser och sjukdomar. Akupunktur är en av behandlingsformerna inom denna rika tradition.  Inom Kinesisk Medicin ses sjukdomar och krämpor som systemiska obalanser och jag som akupunktör arbetar för att identifiera (diagnostisera) och sedan behandla dessa. 

 

Människokroppen är i konstant transformation och att leda denna process åt rätt håll är akupunktörens uppgift.

Jag arbetar med Akupunktur, Gua Sha och Koppning enligt Klassisk Kinesisk Medicin och även med Öronakupunktur. Detta ger mig många vägar och möjligheter att återställa balansen och hälsan i kroppen.

Akupunktur är avstressande för sinnet och stärkande för kroppens egen läkningsförmåga.

Vad behöver du hjälp med?

Akupunktur kan exempelvis hjälpa dig vid tillstånd som:

IBS
PMS
Stress

Smärta

Karpaltunnelsyndrom

Frozen Shoulder
Trötthet
Allergier
Ledvärk
Ryggvärk

Ärrbehandling
Huvudvärk/Migrän
Hudproblem
Sömnsvårigheter
Sura uppstötningar
Svagt immunförsvar
Abstinensbesvär

Rökavvänjning
Infertilitet
Ödem
Cirkulationsproblematik
Aptitlöshet
Menstruationssmärtor
Oregelbunden mens etc

 

Kanske vill du bara ha hjälp att behålla din redan goda hälsa?

Behandlingen

En behandling börjar med att fastställa en djupgående diagnos med hjälp av bland annat frågor och pulsläsning. Själva behandlingen sker sedan med ett fåtal mycket tunna engångsnålar och eller koppor. 

Utöver akupunktur är även rådgivning för kost, motion och sömn mm en viktig del av vägen mot bättre hälsa. Genom förändrade vanor samarbetar patienten och akupunktören för att patienten ska nå optimal livskvalité.

För en akupunktör skolad i Klassisk Kinesisk Medicin är nålen ett kraftfullt verktyg som har potentialen att återställa balansen i kroppen

Välkommen att boka tid!

ChrFlo20210923-145421_6854.jpg
ChrFlo20210923-145605_6865.jpg
ChrFlo20210923-144058_8604_edited.jpg
bottom of page